Motivation tuesday

Hoi allemaal,

Afgelopen weken had ik toetsweek. Een vrij belangrijke week want zoals ieder jaar moet het in dit soort weken er van komen. Af en toe merk ik dan dat ik mijn motivatie verlies en dat is iets lastigs. Al eerder schreef ik een artikel over dit ‘gebrek aan motivatie’ probleem.  En ik vond het persoonlijk hoog tijd om hier weer even nieuw leven in te blazen. Helemaal nu we zijn aangekomen in de koudste en wat mij betreft meest deprimerende maand van het jaar: januari.

Voor mij persoonlijk helpt het mijn doelen voor me te hebben. Dat ik weet waar ik voor werk. Ik zit echter in 5VWO en moet hierna dus nog een jaar. Daarnaast heb ik ook geen idee wat voor vervolgopleiding mij interessant lijkt. Via Instagram (zoals gewoonlijk) kwam ik een tijdje geleden terecht bij SmartUpNetwork. Een social media platform voor ‘ambitious careertigers & entrepreneurs’. En omdat ik druk bezig ben met de plannen voor mijn webshop en natuurlijk Favourite Vibes beschouw ik mezelf toch wel een beetje als een ambitious careertiger/ entrepreneur.

Eenmaal op hun website aangekomen heb ik mezelf even laten gaan en toch wel heel wat artikelen doorgelezen. Het leuke aan SmartUpNetwork is naar mijn mening dat ze je doelen omzetten in personen. Dit klinkt misschien een beetje raar maar ik bedoel hiermee dat ze uitgebreid laten zien dat er mensen zijn die ‘het’ bereikt hebben. Ze laten zien wat er allemaal mogelijk is als jonge ondernemer of als simpelweg jonge scholiere met grote dromen. Naast artikelen is het ook mogelijk om hun events te bezoeken. In mijn agenda staat het volgende inspiring influencer event al aangegeven. Dat zijn bijeenkomsten waar je kan luisteren naar bijzondere mensen. De vorige keer waren Aranka van den Voorden (komt je waarschijnlijk bekend voor van Fitgirlcode) en Zelfda Beauchampet (bekend van The Bodyscouts) aan het woord.

Een tip dus voor als je door je drukke rooster heen tijd hebt: neem een kijkje op SmartUpNetwork.nl.

Liefs,

Nanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s