Fameuz Tote bag

Hoi allemaal,

Al een tijdje heb ik de paper bag van het merk MyOhMy in gedachten om aan te gaan schaffen als nieuwe schooltas. Deze is alleen vrij duur en tja ik ben een blijf een arme student. In mijn vrije uurtjes heb ik op Instagram zitten struinen opzoek naar DE tas maar mijn zoektocht mocht niet slagen. Toen ik op Summerlake was heb ik hem dan toch gevonden, en dat voor 15 euro!

dsc_0625

csc_0637

De tas is van het merk Fameuz. Ze hadden een kraampje op Summerlake en daar kwam ik ze tegen. Het is ook mogelijk dat je ze gespot hebt in Amsterdam want daar hebben ze een conceptstore!  Fameuz verkoopt zelfgemaakte producten waaronder portemonnees, kleine tasjes en de tote bag. Het merk was begonnen met het maken van jasjes van leer maar daarbij hielden ze restjes over. Dit was natuurlijk onwijs zonde om weg te gooien en daardoor is het idee van de Tote bag ontstaan. De prijzen van de Tote bags zweven tussen de 15 en 20 euro maar natuurlijk kan je het ook duurder maken. Kortom opties genoeg bij Fameuz!

Ik heb voor de zwarte tote bag gekozen met een slangen printje op de achtergrond. Hij glimt een beetje en heeft de perfecte maat voor mijn boeken en macbook. Ik gebruik hem inmiddels iedere dag naar school en hij houdt alle boeken die ik meezeul met gemak. Zeker een aanrader dus. Voor nog meer foto’s check hun Instagram pagina: @fameuzdesign.

Geniet nog even van de laatste paar uurtjes weekend.

Liefs,

Nanda

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s