Summerlake 2016

Hoi allemaal,

Afgelopen zaterdag was ik op het laatste outdoor festival van dit jaar, Summerlake. Om heel eerlijk te zijn was het ook pas mijn tweede festival ooit. Desalniettemin was het een vette ervaring en vond ik het een goed idee deze ervaring te delen!

2016-09-17-photo-00029430

Summerlake is zoals dus gezegd een outdoor festival wat plaats vindt in Woerden in het Molenvlietpark. Het heeft een minimum leeftijd van 18 jaar en early bird tickets voor Summerlake 2017 zijn al te bestellen voor 19,50 (ben je later wordt de prijs echt wel een stuk hoger!). Het duurt van 11 uur ’s ochtends tot 11 ’s avonds.

Rond een uurtje of 4 gingen Stefan en ik richting Woerden. Eenmaal binnengekomen hebben we eerst een rondje gelopen. Het leuke aan een festival in de buurt is het aantal bekenden. Naast alle Woerdenaren die we dus tegenkwamen stonden er ook verschillende kraampjes. Geloof het of niet maar mijn nieuwe schooltas heb ik gekocht op Summerlake. Het is een zwarte shopper met een zwart slangen leren printje op de achtergrond van het merk Fameus (hier later een artikel over!). Ze stuurde de tas op naar huis dus deze kans kon ik niet voorbij laten gaan. Naast mijn geld uitgegeven te hebben aan tassen hebben we ook heerlijk van de muziek kunnen genieten. Natuurlijk hadden we een hoop geluk met het weer. Ik kon er in mijn rokje naar toe en heb het de hele avond niet koud gehad. Dit maakt het zo een festival wel een stuk leuker.

thumbnail_2016-09-18-photo-00029438

Het leukste gedeelte vond ik toen het een beetje begon te schemeren. De main stage was verlicht met onwijs gave lichten wat voor nog meer sfeer zorgde. Er waren vier podia’s. De MainStage, de tweede was Revolution, Grotesque en Click. Op de MainStage was voornamelijk muziek te horen wat voor iedereen leuk is (tenminste dat vond ik dan). De andere podia’s waren hardstyle, een beetje lounge muziek en een wat je kan vergelijken met techno (wat ik niet helemaal met zekerheid kan zeggen want wij waren voornamelijk te vinden bij de MainStage). Stefan en ik waren vrij vroeg naar huis gegaan want we hadden ’s avonds nog een feestje. Jammer genoeg hebben we hierdoor wel het gaafste gedeelte gemist: het vuurwerk. Aan de foto’s te zien was dit een knallend einde!

summerlake-4summerlake_avond

Summerlake vond ik echt onwijs leuk. Voor 19,50 zou ik dan ook zeker tickets kopen. Alleen wij hadden de tickets last minute gewonnen. Zou je ze last minute kopen zijn ze rond de 30 euro en dan vind ik het niet helemaal de moeite waard. Er komen leuke artiesten maar geen artiesten die écht bekend zijn. Is Woerden echter in de buurt dan is het natuurlijk wel leuk dat er zo dichtbij huis een festival is.

Hebben jullie nog festivals bezocht deze zomer? 

Liefs,

Nanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s