De motivatie die je soms nodig hebt

Hoi allemaal,

Zelf merk ik af en toe dat ik de motivatie voor bepaalde dingen snel kan verliezen. Op het gebied van bloggen maar ook op het gebied van school. Dit jaar wil ik vanaf het begin af aan hard mijn best gaan doen (jeetje, wat een cliché) maar ik merk nu alweer dat mijn enthousiasme regelmatig ervandoor gaat.

Yara, de eigenaresse van Chapter Friday schreef een artikel over originele lezingen in Amsterdam de komende tijd. Chapter Friday volg ik al langere tijd en heel veel artikelen die je daar kunt lezen staan in het thema van je carrière. Voor mij persoonlijk werkt het altijd heel motiverend van dat soort dingen te lezen. En ik wilde dan ook graag een van die lezingen bijwonen. Voor die originele lezingen hoef je echter niet helemaal naar Amsterdam. TedTalks genoeg die over inspirerende onderwerpen gaan. Ik heb een top 3 voor je samengesteld over zakenvrouwen die hun verhaal met jullie delen!

Liefs,

Nanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s